Jdi na obsah Jdi na menu
 


MS 2010: Oficiální hymnu šampionátu obstarala kapela Scooter

16. 3. 2010

ObrazekVyvrcholením letošní hokejové sezony bude bezesporu květnové mistrovství světa. Šestnáct národních týmů bude bojovat o svou vysněnou metu a do rytmu jim bude hrát známá hudební formace Scooter. Právě její song "Stuck On Replay" byl zvolen oficiální hymnou šampionátu. Turnaj odstartuje 8. května utkáním pod širým nebem mezi domácí reprezentací a týmem USA.

 

 

Součástí zahajovacího ceremoniálu bude i skupina Scooter, která na fotbalovém stadionu Schalke 04 odstartuje svým vystoupením bohatý program. Po úvodním střetnutí, které se odehraje "open air" , se další zápasy uskuteční na stadionech v Mannheimu a Kolíně nad Rýnem. Celkem se odehraje šestapadesát bitev a nový šampion bude známý v neděli 23 května.

 

Kapela Scooter patří už více než patnáct let k nejpopulárnějším tanečním projektům světové scény. Na svém kontě má desítky hitů a hlavně více než 25 milionů prodaných desek. Ústřední postavou seskupení je H.P.Baxxter. Hudební styl kapely prolíná několik stylů jako techno, rave, trance a poslední dobou oblíbený jumpstyle.

 

Již zmíněná oficiální skladba MS 2010 nese název "Stuck On Replay" a dočkala se i obrazového doprovodu. V něm se kromě členů kapely objevují i pohledné dívky a momenty z hokejových klání. Chybět nemůžou ani prostřihy na fanoušky a emoce, které k tomuto populárnímu sportu bezpochyby patří.

 

Scooter - Stuck On Replay (oficiální skladba šampionátu)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář