Jdi na obsah Jdi na menu
 


MS 2010: Češi vyzvou nevyzpytatelné Lotyšsko, Červenka bude kapitulován do třetí formace

17. 5. 2010

MS 2010: Dnes večer čeká naše reprezentanty náročná zkouška psychické odolnosti. Soupeřem bude celek Lotyšska. Trenéři se rozhodli udělat v sestavě několik změn. Nevýrazný Červenka přepustí místo centra v první formaci průbojnému Vampolovi. Do hry půjde Kvapil a pozice třináctého útočníka bude patřit M. Růžičkovi. Z obránců se nedostane do hry Barinka.

 

Češi jsou v pozici, kdy si musí zajistit postavení do bojů o čtvrtfinále. Po porážce se Švýcarskem se Růžičkova družina  ocitla v situaci, kdy další prohra znamená konec veškerým nadějím. Do boje o všechno se rozhodli trenéři k několika krokům, které by měli pozvednout výkon mužstva. Post elitního centra připadne Petru Vampolovi, kterého ve třetí lajně nahradí právě trápící se Roman Červenka.

 

"Není to jednoduchá situace. Je vidět, že se Roman Červenka trošku trápí. Po tom, co během sezony sehrál zápasů, jak byl vytěžován, na to má svým způsobem trošku nárok," uvedl pro web ČSLH Weissmann. Zápas musíme vyhrát, to je pro nás podstatné," dodal.

 

Utkání pravdy začíná ve 20:15 v přímém přenosu kanálu ČT2.

Pravděpodobná sestava: Vokoun - Rozsíval, Čáslava, Němec, Blaťák, Rachůnek, Gřegořek, Mojžíš - Jágr, Vampola, Klepiš - Voráček, Marek, Rolinek - Kašpar, Červenka, Novotný - Kvapil, Koukal, Hubáček (M. Růžička).

Zdroj: cslh.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář