Jdi na obsah Jdi na menu
 


Třinec: Stěhování nehrozí?

10. 7. 2007
ObrazekNěkolikamiliónový dluh původní společnosti HC Železárny Třinec zapříčinil nepřijemnou situaci, která rozhodně nemohla nechat tamního fanouška s klidným svědomím. Začalo se totiž nahlas uvažovat, že by se klub měl přestěhovat do Frýdku Místku. Práva ve včerejší dražbě na zimní stadion získala společnost Lopez, která uvedla, že má zájem zachovat zachovat v Třinci extraligovou soutěž.

"Fanoušci nemusejí mít obavy, jsme příznivci hokeje a jde nám o to, aby na stadionu zůstal," uvedl na tiskové konferenci zástupce nového vlastníka Rostislav Škuta.

Navíc byly upraveny i některé body nájemní smlouvy Werk Arény. "Zatím jsme zaregistrovali jen prohlášení, že nový vlastník chce hokej podporovat, proto nechceme předbíhat. Soud vydá rozhodnutí do třiceti dnů, na jehož základě bude nový majitel zapsán do katastru a teprve pak můžeme jednat. Samozřejmě, že pokud bychom nebyli schopni plnit nájemní podmínky, máme připraveny náhradní varianty," navázal na předcházející slova předseda dozorčí rady HC Oceláři Třinec Mojmír Kasprišin.

Zdroj: ČTK, hcwerk.cz, edit: hokej.estranky.cz


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář