Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pucher skončil v Brně a vrací se na Slovensko

13. 11. 2009

Očekávané se stalo skutečností. Vedení Komety Brno se rozhodlo ukončit spolupráci s útočníkem Peterem Pucherem. Pětatřicetiletý hráč ztratil na základě nepřesvědčivých výkonů místo v sestavě a přítěží se mu stala i pozice jednoho z nejlépe placených hokejistů klubu. Mistr světa z roku 2002 se po deseti letech vrací do rodné země, kde podepíše smlouvu se Zvolenem. Informaci přinesly oficiální stránky brněnského klubu.

 

Pucher přišel do Brna loni z Pardubic před začátkem vyřazovacích bojů. Do týmu zapadl a dobré výkony podpořil i jedenácti body do kolonky statistik. Své nejlepší období prožil slovenský forvard v dresu Znojma, kde si během několika let náramně rozumněl se svým krajanem Markem Uramem. Moravský klub posléze začal mít finanční problémy, což mělo za následek rozchod úderné formace a posléze i konec extraligové působnosti.

 

Tu už Pucher mohl sledovat z povzdálí, neboť už byl členem pardubického mužstva, se kterým se hned dostal až do finále play off. Tam však jeho spolubojovníci nestačili na tým Sparty Praha. Další rok byl jednou velkou krizí a Perníkaři byli rádi za udržení v lize. Posléze už Pucherova cesta mířila do Brna. V moravské metropoli odehrál sedmnáct utkání základní části, během kterých si připsal pouhou jednu branku a tři přihrávky. Nová kapitola hráče se tak bude psát už v rodné zemi. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář