Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview: Slavia - Sparta

30. 10. 2007

ObrazekDnes je na programu dohrávka 17. kola naší nejvyšší soutěže. Síly změří jedny z nejsledovanějších celků ligy. Sazka aréna bude svědkem druhého letošního derby mezi Slavií a Spartou. Utkání začíná v 18:15.

 

 

Domácí mají co svému městskému rivalovi oplácet. V prvním měření sil, které se uskutečnilo ve 4. kole extraligy zvítězila právě Sparta, a to v těsném poměru 4:3. Slavia sice prohrála v posledním kole na ledě Karlových Varů, ale i tak má dnes v případě úspěchu šanci se dostat zpět do čela ligy. Sparta z posledních šesti zápasů střídala lepší výkony s horšími, ale někkolikrát ukázala, že ne nadarmo se pohybuje ve vyšších patrech tabulky.

 

Slávisté na domácím ledě ještě neokusili porážku, což jistě budí nemalý respekt. Sparta však v posledním zápase obrala o všechny body Liberec, což jistě naznačuje fakt, že se s ní musí počítat i venku. Očekává se velká návštěva, která může pomoci Slavii. Ale podle dostupných informací se do slávistické tvrze chystá i početný tábor Sparty, takže tak i tak to bude atmosféra pro labužníky.

 

Předpokládané sestavy:

Duba - Vykoukal, Jerofejevs, Ptáček, J. Nedvěd, Jan Hanzlík, Černošek - Ton, P. Nedvěd, Štrba - Melichárek, Vaic, Sivek - Dragoun, Langhammer, Vondráček - Hromas, Havel, Podlešák - (Zelenka).

 

A. Svoboda - Žižka, Kadlec, Vašíček, Drtina, Hlavačka, Kolařík, Němeček - D. Hruška, Beránek, Tomica - Micka, Rataj, Sup - Bednář, Červenka, Vondrka - Doležal, V. Růžička ml., Duda.

 

Zdroj fotky: hc sparta.cz (Tomáš Kulhánek)

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář