Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview 7. kola

30. 9. 2007

ObrazekSedmé kolo naší nejvyšší hokejové soutěže nabídne kompletní program. Největším tahákem bude souboj pražské Slavie a regenerujících Pardubic. Spekuluje se o tom, že by mohl padnout letošní rekord návštěvnosti. Hokejisté Českých Budějovic a Karlových Varů, tedy týmů, které okupují nejvyšší stupně tabulky, budou hájit svá umístění  na cizích kluzištích.

 

HC Slavia Praha - HC Moeller Pardubice

Rozdíl mezi oběma týmy v tabulce je markantní, ale je to dáno tím, že Pardubice postihla v úvodu sezóny výsledková krize, která je prakticky uzemnila až na samotné dno tabulky. Nyní to už vypadá, že by se snad měla konečně dostavit bodová vlna příznivých výsledků. Nutno však říct, že slávisté nejspíš budou ve větší herní pohodě. Oba celky svá poslední utkání zvládly, sice těsně, ale potřebné body se dostavily. Očekáváme vyrovnanou bitvu plnou hokejové krásy.

Tip autora: 10

 

HC Sparta Praha - HC GEUS OKNA Kladno

Pražané jsou v tomto utkání jasným favoritem. Kladno zatím marně čeká na svou letošní první čistou výhru a nejspíš se mu to na horkém ledě T-Mobile arény nepodaří. Zatímco si Sparta v posledním utkání bez větších problémů poradila s Vítkovicemi, tak jejich dnešní soupeř na svém ledě dostal pětibrankovou lekci od nováčka z Ústí. Zaskočí podceňovaní hosté Spartu? To se dozvíme večer.

Tip autora: 1

 

HC Vítkovice Steel - HC Mountfield České Budějovice

Mountfield se v tomto utkání může vrátit zpět do čela ligy. Samozřejmě musí mu přát i to, že jejich rival z Karlových Varů ve svém zápase neuspěje. Domácí nejspíš budou chtít odčinit svůj poslední neúspěch na Spartě a svému soupeři pořádně zatopit. Budějovice i tak do utkání vstupují s e statusem favorita, otázkou zůstává, jak toho využijí.

Tip autora: 02

 

HC Bílí Tygři Liberec - HC Oceláři Třinec

Málokterý tým si z Tipsport arény odváží výhru. Nicméně hosté budou nyní ve velké pohodě, neboť v posledním zápase dali Zlínu osmibrankovou lekci a jistě se to na jejich hře podepíše. Domácí si jistě dají pozor na lídra elitní formace Jana Peterka. Tygři půjdou po vítězství, aby mohli držet krok se špičkou tabulky, ale čeká je těžký duel.

Tip autora: 1

 

RI Okna Zlín - HC Energie Karlovy Vary

Otřesené domácí čeká zápas, který může napovědět, jak na tom jsou psychicky. Neboť je jasné, že po výprasku v Třinci se jistě může projevit nervozita a herní krize. Energie je současným vládcem ligy, takže se dá čekat, že bude hrát svou taktickou hru a čekat na chyby soupeře.

Tip autora: 02

 

HC Slovan Ústečtí Lvi - HC Znojemští Orli

Nováček extraligy si ve svém minulém kole smlsnul na Kladně a dá se očekávat, že bude chtít navázat na úspěch i na vlastním ledě. Znojmo prohrálo se Slávií hlavně z důvodu, že zaspalo úvodní tlak pražského celku a i přes velkou snahu se jim už na bod dosáhnout nepodařilo. Mírným favoritem může být právě Ústí, ale může se také projevit nezkušennost, kterou Znojmo může využít. Do hry hostů by se měla zapojit i největší hvězda Jiří Dopita.

Tip autora: 10

 

HC Lasselsberger Plzeň - HC Litvínov

Bude se jednat o souboj osmého celku s devátým. Domácí budou jistě ještě po vítězství hladovější, neboť zatím tři body si do svých statistik ještě letos nepřipsali. Hosté budou spoléhat na vůdčí schopnosti Roberta Reichla a důraznou hru Jana Bendy. Utkání může být vyrovnané a rozhodnout mohou maličkosti. Necháme se překvapit.

Tip autora: 1

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář