Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pardubice mají nového velitele, odcházejícího Sýkoru střídá Jandač

30. 6. 2010

Zborcené základy mistrovského impéria se pokusí napravit nový spasitel. Pardubice po zlatém opojení velkého triumfu začínají opět od pomyslné nuly. Mužstvo opustili hlavní strůjci úspěchu včetně trenéra Sýkory. Východočeši začínají lepit rány a dnes oznámili nového kouče, kterým se stal nedávný asistent na reprezentační lavičce Josef Jandač.

 

Informaci přinesly klubové stránky Pardubic. Ještě v nedávné době byl Jandač jednou nohou v KHL, kde měl působit v týmu Budivelnik Kyjev. Vedení týmu však později oznámil, že v prestižní soutěži působit nebude, a tak byl kouč bez očekávaného angažmá.

 

„Jsme rádi, že jsme získali kvalitního trenéra a odborníka s progresivními metodami práce. Věříme, že se Josefu Jandačovi bude v Pardubicích dařit a naváže na své dosavadní trenérské úspěchy,“ uvedl na oficiálním webu generální manažer HC Eaton Pardubice Zbyněk Kusý.

 

Jandač se Eatonu upsal na jeden rok a rovněž se již domluvil s novým pomocníkem na lavičce, kterým bude Jan Votruba. Mužstvo zahájí přípravu 26. července již pod vedením Jandače a Votruby.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář