Jdi na obsah Jdi na menu
 


O2TV nabídne i extraligu?

30. 6. 2007
ObrazekTelekomunikační operátor Telefónica O2 si pohrává s myšlenkou zařadit do vysílání své digitální internetové televize O2TV přímé přenosy z naší nejvyšší soutěže. Podle dostupných informací získala společnost licenci na vysílání devíti programů, které nesou názvy extraligových mužstev. Jedná se o týmy Sparty Praha, Plzně, Českých Budějovic, Slavie Praha, Pardubic, Zlína a Liberce.

"Je to jeden z průběžných kroků," uvedl mluvčí Telefóniky O2 Vlastimil Sršeň. Zatím není nic konkrétně stanovené, tudíž veškeré otázky jsou jedním velkým otazníkem, což potvrzují i další sdělení mluvčího. "To je otázka, jak rychle jednání půjdou. Můžeme začít na začátku, můžeme začít i v půlce ročníku," dodal.

I podle vyjádření předsedy vysílací rady Václava Žáka se licence vztahují na vysílání přímých přenosů utkání týmů, které budou názvem spadat do patřičného programu. Novinka by měla zahrnout i vybrané duely vyřazovacích částí. Předpokládá se, že se bude jednat o specializovaný program, při němž bude analyzováno veškeré dějství zápasu.

Zdroj: ČTK, edit: hokej.estranky.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář