Jdi na obsah Jdi na menu
 


Litvínov hlásí první velkou rybu, vrací se Hübl

1. 5. 2008

ObrazekVedení pátého celku uplynulého ročníku extraligy hlásí změny v kádru. Dres Litvínova obléknou Stanislav Jasečko, Martin Walter, Ivan Švarný, Vladislav Vrtek a Viktor Hübl. Největší posilou by měl být zejména posledně jmenovaný, jenže se do týmu vrací po třech letech z Českých Budějovic.

 

 

Viktor Hübl patřil k hlavním ofenzivním tahounům vítěze základní části. Během jednotlivých sezón jeho produktivita neklesla pod 37 bodů. Příchod obránce Stanislava Jasečka by měl týmu pomoct ve stabilizaci zadních řad. Dlouholetý slovenský reprezentant uplynulý ročník strávil v dresu Lasselsbergeru Plzeň.

Tým nadále povede trenérské duo Jaroslav Hübl st., Petr Rosol. Klub se dohodl na prodloužení spolupráce s devíti hráči. Nové smlouvy tak podepsali brankáři Jaroslav Hübl ml., Miroslav Brzobohatý, obránci Jiří Šlégr, Ondřej Poživil, Karel Kubát a forvardi Daniel Branda, Vojtěch Kubinčák, Zdeněk Bahenský, Martin Jenáček.

 

Klub naopak opouští Jan Hranáč, Lukáš Poživil, Martin Tůma a útočníci Lukáš Bednařík, Jan Benda, Vladimír Machulda, Zbyněk Sklenička a Roman Tomas.

 

Zdroj: hokej-litvinov.cz, foto: hokejcb.cz (autor: František Panec)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář