Jdi na obsah Jdi na menu
 


Liberec: Naše cíle se nemění

17. 5. 2007
Vedení klubu žádný výrazný zásah do složení týmu neudělalo. Jistotou se zdá být setrvání gólmanské jedničky Milana Hniličky, což týmu upět dává naděje na vyšší patro tabulky. Jeden z nejlepších brankářů soutěže je s klubem předběžně domluven na prodloužení kontraktu, je tedy pouze otázkou času, kdy vše bude zpečetěno. V bílomodrém dresu se už v nadcházející sezóně nepředstaví trio Vaic, Podkonický, Tomajko, se kterými klub neprodloužil smlouvy. Na hostování do Kadaně byl poslán brankář Jan Stejskal. Prvně dva jmenovaní Slováci nejspíš zamíří někde do zahraničí, ale o možném působišti ex-olomouckého hráče je jeden velký otazník. Zajímal se o něj nováček z Ústí, ale jednání nakonec ztroskotala na mrtvém bodě.

V jednání je setrvání obránce Jakuba Čutty a útočníka Pajiče. Naopak padal možnost příchodu reprezentanta Martina Richtera, který dal přednost Pardubicím a upsal se tamnímu klubu na další sezóny. Z exotického hostování se vrací Pavel Falta. Ze Zlína přišel bojovník Pavel Kašpařík.

Ambice bronzového klubu z posledního ročníku zůstávají nadále stejné. "Play off je povinnost a vytčeným cílem je semifinále. Pokud jste v semifinále, pak finále už je blízko," řekl generální manažer Ctibor Jech.





 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář