Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jihlava se Zlínem budou bojovat o finále TC

26. 8. 2009

Program hokejového Tipsport Cupu se blíží do své závěrečné etapy. Dnes je na programu druhý semifinálový duel, ve kterém se na Horáckém zimním stadionu střetne domácí Jihlava se Zlínen. Vítěz tohoto měření sil se utká s pražskou Spartou o prestižní pohár.

 

Dukla Jihlava se stala příjemným překvapením dosavadního průběhu turnaje. Prvoligový klub s mimořádně úspěšnou minulostí senzačně vyhrál skupinu "C", před Pardubicemi, Kladnem a Slavií. Svěřence trenéra Josefa Augusty čeká PSG Zlín. Bojovníci z Moravy si ve včerejším utkání poradili se Vsetínem v poměru 7:1 a aktuálně jsou velmi dobře naladěni.

 

Jihlava se bude muset obejít bez Jonáše Fiedlera, jenž utrpěl zranění ramene. Absence pětadvacetiletého útočníka se odhaduje na šest týdnů. K dispozici nebude ani Jaroslav Mareš, který po zdravotních patáliích teprve začne s postupným tréninkem. Zlín ve Vsetíně nastoupil např. bez hlavních opor Petra Leška, Martina Hamrlíka, Jakuba Sedláčka či Jaroslava Balaštíka. V Jihlavě se kromě posledně jmenovaného představí všichni. Kapitán Zlína ještě není po zbytečném faulu vítkovického Richarda Stehlíka zcela v pořádku a má nařízený klidový režim. Ostrý start soutěže by však měl stihnout.

 

Bitva o finále začíná v 18.10 a přímým přenosem ji vysílá program ČT4 Sport.

 

Tipsport Hockey Cup, semifinále:
HC Dukla Jihlava - PSG Zlín

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář