Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hašek i trenér Sýkora údajně míří do Ruska, skončí tím pardubické impérium?

31. 5. 2010

Po zlatém úspěchu české hokejové reprezentace přichází zákonitá zpětná reakce. Nejvyšší domácí soutěž opět hlásí pohyb v kádrech jednotlivých mužstev. Největší událostí je bezpochyby údajný odchod gólmana Dominika Haška do Spartaku Moskva, který potvrzují ruská média. Do kontinentální ligy má prý namířeno i kouč mistrů extraligy Václav Sýkora.

 

Ruská média hovoří o přesunu Čechů jako o téměř hotové věci. Vedení Spartaku Moskva předložilo Haškovi velmi lukrativní kontrakt, který samotného brankáře zaujal. Hašek se prý má vyjádřit v nejbližší době. Už nyní je jisté, že Pardubice přijdou o jednoho ze strůjce jejich famózní vlády. Trenér Václav Sýkora z klubu odchází a je už údajně jednou nohou v Petrohradu, ve kterém se má stát asistentem trenéra.

 

Změny nahlásila i Mladá Boleslav, která si v baráži udržela extraligovou příslušnost. Její obranné řady vyztuží navrátilec Jiří Marušák, jenž uplynulou sezonu strávil v Novokuzněcku. Zkušený obránce se dle informací z oficiálních webových stránek upsal bruslařskému klubu na dva roky. Překvapením rozhodně je odchod Richarda Krále. Kapitán a nejproduktivnější hráč mužstva dostal i přes platný roční kontrakt výpověď a musí tak svého zaměstnavatele po čtyřech letech opustit. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář