Jdi na obsah Jdi na menu
 


Říha v Jihlavě skončil

1. 9. 2008

ObrazekKrátce před zahájení sezóny opouští kabinu jihlavské Dukly Vladimír Říha. Osmadvacetiletý útočník otevřeně uvedl, že by rád z týmu odešel, pokud se však nenajde zájemce, tak zůstane. Tohle jednání se mu však stalo osudným, v klubu končí.

 

 

 

Říha měl patřit k hráčům, na kterých se mělo stavět a rovněž také byl ve skupině, jenž měla jít příkladem pro mladé hokejisty. Jednání ostříleného hráče však vzbudilo bouřlivou reakci, která prakticky znamenala konec jeho spolupráce s klubem. „Mluvil o tom, že by rád odešel, ale pokud se prý neobjeví zájemce, zůstane v Jihlavě. Tak jsme mu řekli, ať se sbalí a odejde rovnou,“ nastínil situaci Bedřich Ščerban, generální manažer klubu.

 

Samotný hráč se odmítl k dané situaci vyjádřit a čeká, jak se vše vystříbří. Jedno je jisté, zkušený forvard si bude hledat nové angažmá. O Říhu se během minulé sezóny zajímalo Ústí nad Labem, kluby se však nedohodly na způsobu transferu. Nyní je bublina okolo už exjihlavského hokejisty zatím poměrně velká. Další dny napoví více.

 

Zdroj: hcdukla.cz, foto: Dušan Pařil

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář