Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olomouc se bude moct opět spoléhat na Brančíka

23. 6. 2008

ObrazekBronzový tým uplynulé prvoligové sezóny se pilně připravuje na nový ročník, zároveň se krystalizuje kádr. Olomouci se podařilo dohodnout s brněnskou Kometou na prodloužení hostování Richarda Brančíka, jenž byl jednou z hlavních sil, která dotáhla Kohouty až do semifinále play off.

 

 

Čtyřiatřicetiletý útočník tak bude tedy svému mateřskému klubu vypomáhat i v následující sezóně a je velmi pravděpodobné, že opět  i z pozice kapitána. Brančík patřil k základním ofenzivním článkům týmu. Během základní části dokázal během čtyřiačtyřiceti zápasů nasbírat stejný počet, lepší v týmu v tomhle ohledu byl pouze Milan Ministr, jenž si připsal ještě o bod víc.

 

Vedení klubu zatím přilákalo pouze dvě jména. Konkrétně se k týmu připojili útočníci Petr Sakrajda z Hradce Králové a Jiří Řípa ze Sarezy Ostrava. Olomouc by ráda posílila i zadní řady, v jednání jsou další adepti. Otazník visí nad setrváním dvojice Petr Žajgla-Michal Nedbálek. Oba jsou smluvně vázání se Vsetínskou hokejovou, která ohlásila comeback a sezónu začne ve třetí nejvyšší soutěži.

 

Suchá příprava finišuje a posléze čeká hokejisty třítýdenní dovolená. V závěru červenci již širší kádr vyrazí na led. „Na zkoušku přijde mladý zlínský obránce Robin Staněk,“ prozradil jméno případné posily v rozhovoru pro místní deník Josef Podlaha, sportovní manažer klubu.

 

Foto: Rockviper

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář