Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladá Boleslav: Máme generálního manažera

29. 4. 2008

ObrazekZajímavou posilu do funkcionářské pozice získal extraligový klub z Mladé Boleslavi. Představenstvo vítěze baráže odtajnilo nového člena vedení, jímž se stal Cyril Cuk, dlouholetý tenisový reprezentant.

 

 

 

"Je paradoxem, že jako první nepředstavujeme hráče. S postupem do nejvyšší soutěže jsme ale považovali za nutné posílit funkcionářský tým," uvedl Jan Plachý, předseda představenstva BK Mladá Boleslav. "V první lize jsme neměli generálního manažera, ale v extralize týmy obsazují tento post a my jsme to rozhodli učinit také," dodal.

 

Suk patřil dlouháléta k tradičnímu českému tesisovému inventáři. Deblovou kariéru ukončil na podzim roku 2006. V minulém roce ještě odehrál několik grandslamů. "Ale bylo to spíš z důvodu, že jsem chtěl vidět své kamarády, s kterými jsem hrál tenis dlouhou dobu," vysvětlil Suk.

 

"Chceme posunout klub plně na úroveň extraligy. Doufám, že budu moci využít své kontakty, které jsem posbíral za dobu své kariéry. Mým úkolem bude kontakt s partnery," prozradil vítěz dvatřiceti turnajů ve čtyřhře na okruhu ATP Tour.

 

Zdroj: bkboleslav.cz, foto: PPNA.CZ, Franišek Stýblo

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Máme nového manažera

Honza.Sochor62710956,30. 4. 2008 11:16

Hokejistům Mladé Boleslavi gratuluji k postupu do extrligy