Jdi na obsah Jdi na menu
 


Liška nakonec Olomouc neposílí

6. 8. 2008

ObrazekSlovenský útočník Josef Liška v Moře opětovně nezakotví. Osmadvacetiletý hráč nepřesvědčil trenérskou dvojici Vlk-Fiala natolik, aby mohl s týmem dál pokračovat ve finální přípravě. Oproti původním předpokladům byl zatím z týmu vyškrknut pouze jeden hráč, avšak boj o užší kádr bude pokračovat.

 

 

Liška strávil uplynulý ročník ve francouzské lize, kde hájil barvy Caenu. Už to vypadalo, že mužstvo Kohoutů přivítá zpět po dlouhých letech staronovou akvizici. V sezóně 2003/2004 dokázal vyhrát kanadské bodování klubu a očekávalo se, že kapitola slovenského forvarda se na Hané začne opět psát. To se však nestalo, trenéři mu sdělili, že v týmu končí a může si hledat jiné angažmá. Za Moru nastoupil ve třech přípravných zápasech.

 

S mužstvem se naopak dále připravují hráči, jenž jsou v týmu na zkoušku. Vedení klubu nehodlá nic uspěchat a všechny hokejisty si chce důkladně prozkoušet. Pozitivním faktem je, že se již na ledě objevili i donedávna marodi Štefan Žigárdy a Richard Brančík. Žádný z hráčů nechce svůj návrat do plné zátěže uspěchat, a tak volí pozvolný nástup.

 

Mora má za sebou úvodní zápas letního seriálu Tipsport Cupu. S Třincem i přes prohru odehrála velmi podařené utkání, ve kterém se naposledy představil i avizovaný útočník Liška. Další utkání čeká Hanáky už ve čtvrtek 7. srpna, kdy se od 18 hodin doma utkají s druhým extraligovým týmem. Nyní je čeká Zlín, jenž v úvodním vystoupení nestačil na celek Komety Brno.

Zdroj: denik.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář