Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kometa si pojistila Baruse

15. 4. 2008

ObrazekKapitán loď neopouští, fanoušci si tak můžou oddechnout. Vedení brněnské Komety se dohodlo se zkušeným harcovníkem Miroslavem Barusem na prodloužení smlouvy. Nový jednoletý kontrakt tedy vstupuje v oficiální platnost. Sedmatřicetiletý útočník tak v brněnské metropoli načne již čtvrtou sezónu.

 

 

Barus je odchovancem vsetínského hokeje, ale v době, kdy začínal, tak Valaši byli spíše takovou farmou pro již ověřený Zlín. V Brně se již ukázal coby junior, avšak další kroky vedly zpět do Vsetína. Nováček ligy senzačně ve finále porazil Zlín a Barus tak mohl nad hlavu zvednout vysněnou trofej. Bojovný forvard během následujících devíti sezón vyzkoušel angažmá v pěti extraligových klubech. Znojemská štace nedopadla zcela podle představ, a tak Barus přijal nabídku Komety Brno. Vrátil se tedy na místo činu a evidentně do týmu, který mu i herně vyhovuje. V uplynulém ročníku nastoupil ke čtyřiačtyřiceti zápasům, při kterých si připsal pětatřicet bodů.

 

Klub naopak po dvojici Pavel Vostřák - Radek Dlouhý opouští i Petr Lipina, čímž se už prakticky rozpadl první útok mužstva. Útočníka zlákala nabídka polského Jastrzebie.

 

Zdroj: hc-kometa.cz, foto: hc-kometa.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Siis

Olda,9. 6. 2020 16:18

Vítkovice
Cddd