Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chomutov zbrojí na play off

31. 1. 2008
Vedení aktuálně druhého celku západní skupiny se rozhodlo stávající kádr rozšířit  hned o čtyři zkušené hráče. Trenér Pešout může počítat s dvojicí Polanský - Kloz, která tak čerstvě doplní na seznamu posil olomouckého Všetečku a Gálika z Nitry.

 

 

Tomáš Polanský již v severočeském týmu během sezony 2005-06 působil, a tudíž nejde do neznámého prostředí. Společně s ním se dnes ráno na vedení klubu hlásil i jeho spoluhráč Vojtěch Kloz. Dvaadvacetiletý obránce okusil v devětatřiceti zápasech i českou nejvyšší soutěž v dresu Karlavých Varů a své zkušenosti jistě bude chtít prokázat i u nového zaměstnavatele.


"Pokud chceme obstát v playoff, musíme mít široký kádr. Tomáš Polanský je výborně fyzicky vybavený hokejista, navíc může hrát vlevo i vpravo. Je to bojovník, který může svou "černou" prací ušetřit mnoho sil našim klíčovým hráčům," uvedl na adresu nové posily trenér Martin Pešout. Třicetiletý útočník v letošní sezoně v Kadani nastoupil ke 37 zápasům, při kterých si připsal 11 branek a sedm asistencí. "Vojta Kloz je vysoký silný obránce. Jeho předností bychom využili v případě, že by v některém duelu bylo potřeba trochu přitvrdit muziku," nastínil roli mladého beka Pešout.


O den dřívě se klubu podařilo úspěšně dovést do cíle přestup dalšího obránce Davida Všetečky, jenž naposledy hájil barvy Olomouce. Odchovanec píseckého hokeje byl na seznamu vytipovaných hráčů již delší dobu, ale až nyní se podařilo transfer dokonat. Osmadvacetiletý hráč zahájil letošní sezonu v Mladé Boleslavi odkud v listopadu přestoupil do Olomouce. Všetečkovi s adaptací jistě pomůže jeho mladší bratr Martin, jenž úspěšně hájí barvy juniorského týmu.


O několik hodin dříve byl dokonán přesun útočníka Martina Gálika. Osmadvacetiletý hráč přichází s vizitkou druhého nejproduktivnějšího hráče Nitry, kterou jistě bude chtít v klubu uplatnit. Gálik se krátce předvedl i v karlovarském dresu, kde okusil extraligovou soutěž. Stejně jako v případě Všetečky, tak i Gálik měl mít nakročeno do týmu již během uplynulého ročníku, ale kvůli svazovým řádům se jeho angažování nemohlo uskutečnit.


Zdroj: klhchomutov.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dobry

Panny,7. 3. 2008 18:00

http://www.panny.estranky.cz/
to je muj blog dej prosim komentík mas tu to nadherny odkud si a kloik ti je kdyztak mi dej tvoje icq