Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zvolen ulovil lotyšského reprezentanta Vodolazskise

31. 3. 2008

ObrazekZajímavou posilu získal tým Zvolena. Klub se dohodl s Vladislavsem Vodolazskisem na roční smlouvě s opcí. Čtyřiadvacetiletý útočník je členem reprezentačního mužstva a měl by se představit na letošním světovém šampionátu.

 

 

 

Vodolazskis je po českém forvardovi Martinu Vozdeckém už druhou zahraničí posilou, kterou klub získal v relativně krátkém čase. Lotyš je typickým důrazným hráčem, který si na ledě umí vytvořit prostor a může být pro tým přínosem. Právě pro tyto vlastnosti si jej klub vyhlédl. Velkou roli v přestupu sehrál Normunds Sejejs, neboť právě na jeho doporučení se Zvolen rozhodl s hráčem domluvit na spolupráci.

 

Průbojný hráč přichází z nepříliš známého klubu DHK Latgale s vizitkou nejlepšího útočníka lotyšské nejvyšší soutěže ze sezóny 2005/06 a třetího nejlepšího střelce ligy. V letošním ročníku nastřádal během devětatřiceti zápasů celkem jednatřicet bodů, ale zůstal trošku dlužen své pověsti. Pozvánka na soustředění do národního mužstva jej však neminula, a tak má šanci bojovat o nominaci na MS, které se letos uskuteční v Kanadě.

 

Zdroj: hkmzvolen.sk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář