Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zůstane Halák u Canadiens?

22. 9. 2007
ObrazekTak tuto otázku si bezesporu klade mnoho fanoušků nejen ze Slovenska. V médiích koluje informace, že kolem talentovaného gólmana slídí zástupci San Jose. Jejich cíl je jasný, zjistit možnosti potenciálního trejdu do jejich klubu.



V současnosti jednadvacetiletý brankář chrání svatyni Montrealu. Nicméně se očekává, že by měl zastávat v týmu náhradníka za Cristobalem Huetem. Slovákův post dvojky navíc komplikuje nástup další perspektivního gólmana Careyho Pricea, ve kterém vedení vidí velkou budoucnost. Tohle se tedy jeví jako dostačující argument, který by měl nastínil první jednání mezi představiteli obou klubů.

Odchovanec bratislavské líhně se do zámoří vydal v roce 2004. Následující rok strávil převážně ve farmářských klubech, ale v letošní sezóně byl povolán do A-týmu a dostal příležitost v 16 zápasech. Vedení bylo s jeho výkony spokojeno. Po skončení ročníku měl putovat na výpomoc záložního týmu Habs, který bojoval o titul krále AHL, ale dostal povolení reprezentovat svou rodnou zem na světovém šampionátu v Moskvě.

Halák je pro Sharks jednou z alternativ. Vedení klubu hledá pro Nabokova kolegu, který mu bude krýt záda, neboť dosavadní dvojka Fin Toskala byl trejdován do Toronta. Podle televizní stanice Fox Sports by k jednání mělo dojít během zimního období.

Zdroj: SITA, edit: hokej.estranky.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář