Jdi na obsah Jdi na menu
 


Selänne na bruslích, napodobí Niedermayera?

17. 1. 2008

ObrazekFinský útočník Teemu Selänne by měl v dohledné době oznámit, zda-li se vrátí do kotoče kanadsko-americké NHL nebo nikoliv. Sedmatřicetiletý hokejista začal s tréninkem a ten by nejspíš měl ujasnit konečné stanovisko jednoho z nejlepších Evropanů v historii ligy.

 

 

Selänne nehrál zápas od loňského roku, kdy pohádkovou sezonu zakončil s Anaheimem nejlepším možným způsobem. Ducks i díky jeho nesmírně kvalitní produktivitě dosáhli na hokejový Olymp, kdy pozvedli nad hlavu bájný Stanleyův pohár. Dojatý Fin posléze oznámil, že to bylo nejkrásnější zakončení jeho kariéry. Nyní je bez kontraktu a má status neomezeného volného hráče, tudíž se může případně upsat libovolnému klubu.

 

"Budu dva týdny trénovat a potom uvidím, jak to půjde," uvedl Selänne pro losangeleský Daily News. Dosavadní průběh jeho jednání připomíná i případ jaký byl okolo jeho spoluhráče Scotta Niedermayera, jenž dlouho rovněž nebyl rozhodnutý, zda-li se k aktivnímu hokeji vrátí či nikoliv. Nakonec se po vleklých spekulacích jeho comeback stal realitou.  Pokud se severská legenda vrátí, tak zámořské konto, jenž činí 1130 bodů za 540 branek a 595 asistencí, bude navýšeno o další čísla.

 

Zdroj: Sita, hokej.estranky.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář