Jdi na obsah Jdi na menu
 


Malone s Robertsem v Tampě?

29. 6. 2008

ObrazekVedení Tampy Bay Lightning loví volné hráče. Prvními posilami jsou pittsburghští útočníci Ryan Malone a Gary Roberts. Oba finalisty letošního Stanley Cupu klub získal za možnost volby v příštím roce draftu.

 

 

 

Tampa Bay tak získala právo jako první vést s oběma hráči pohovory o případné spolupráci až do doby než se otevřou brány trhu s neomezenými volnými hráči. Důležitý faktorem je samotný Malone, neboť pokud ho vedení Blesků podepíše, tak do Pittsburghu bude putovat právo na výběr ve třetím kole draftu. Pokud podpis smlouvy nevyjde, tak je v balíčku výběr ve čtvrtém kole.

 

Osmadvacetiletý Malone měl za sebou nejúspěšnější sezónu v dosavadní zámořské kariéře. Během základní části si v sedmasedmdesáti zápasech připsal jednapadesát bodů. Pittsburgh však veškeré úsilí dává na udržení Slováka Hossy a obránce Orpika, tudíž na křídelního útočníka již nezůstává v rozpočtu potřebný prostor. Jeho spoluhráč Roberts si základní část takřka neužil, neboť drtivou většinu promeškal vzhledem ke zlomenině nohy. Dvaačtyřicetiletý veterán pokud podstane smlouvu, tak je jisté, že odloží původní úvahu o konci kariéry.

 

Zdroj: nhl.com

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář