Jdi na obsah Jdi na menu
 


Heatley na odchodu z Ottawy, bude o něj zájem?

10. 6. 2009

V zámoří se možná během léta zrodí velmi zajímavý přesun. Podle mnoha zámořských zdrojů se Ottawa Senators pokusí nabídnout konkurenci Danyho Heatleyho. O případný trejd údajně požádal samotný kanadský útočník.

 

Heatley patří dlouhodobě k nejproduktivnějším útočníkům ligy. Dvakrát překonal magickou hranici sta bodů a padesáti branek v sezóně. Vedení klubu si ho pojistilo lukrativní šestiletou smlouvou, která mu měla zaručit příjem okolo 45 milionů dolarů, avšak nyní to vypadá, že zbytečně. Osmadvacetiletý forvard pravděpodobně chce hledat nový impulz v jiném mužstvu. V letošní sezóně druhý hráč draftu z roku 2000 bodově strádal, stejně jako celý nevýrazný tým Senátorů.

 

Trejd se může jevit pro oba zainteresované jako vysvobození, avšak otázkou je, který tým si bude chtít více než 7 milióny zatížit rozpočet. Kolují už různé přestupové spekulace. Jednou z nich je například transakce s Rangers: Dany Heatley + Jason Smith za Michala Rozsívala, Nikolaje Žerděva a první kolo draftu. Nahrává tomu ifakt, že newyorský klub hledá hvězdné křídlo ke Scottu Gomezovi. Možná se zrodí přestup léta.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář