Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hašek pokračuje

14. 6. 2007
"Mluvil jsem s Dominikem a jeho agentem Richem Winterem, přičemž Dominik mi sdělil, že je nadšený a nemůže se již dočkat tréninkového kempu před novou sezonou," uvedl manažer klubu Ken Holland pro tamní list Detroit News.

Hašek v uplynulém ročníku odchytal 56 duelů s průměrem 2,05 branky na zápas a úspěšností zákroků nad 91%, do svých statistik si připsal i osm čistých kont. "Cítím se skvěle fyzicky a stejně tomu bylo po celou sezonu. Touha a nadšení po zápasech mi stále nechybí. Užil jsem si každý start a zejména pak play-off," řekl nestárnoucí brankář.

Detroitský tým ukončil svou pouť ve finále Západní konference, kdy podlehl mužstvu Anaheimu pozdějšímu vítězi slavné trofeje. "Dominátor" svůj tým držel, jeho statistiky za 18 zápasů se zastavily na velmi dobrých číslech. Průměr obdržených branek 1,79 a úspěšnost 92,3%, a tak zcela po zásluze Hašek obdržel ocenění fanoušků pro nejužitečnějšího hráče Red Wings.

Nová smlouva by měla být sestavena do 14-ti dnů. Je velmi pravděpodobné, že se čísla platu budou pohybovat v poměrně stejných číslech jako v minulém ročníku (750 000 dolarů). Jistě tam však budou výkonnostní bonusy.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář