Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hašek pod smlouvou

6. 7. 2007
ObrazekNestárnoucí Dominik Hašek se po vleklém jednání dohodl s představiteli Red Wings na nové roční smlouvě. Podle zveřejněných informací si český brankář přijde na dva miliony dolarů a navíc si stejnou sumu může vydělat díky klauzuli výkonnostních bonusů. Zprávu médiím poskytl hráčův manažer Rich Winter.

V polovině uplynulého měsíce dvaačtyřicetiletý matador oznámil, že hodlá dále provozovat brankářské řemeslo v nejslavnější soutěži světa. To bylo samořejmě pozitivní sdělení zejména pro tým Detroitu, který si Haškův návrat velmi pochvaloval. I díky jeho spolehlivým výkonům se tým Rudých křídel dostal až semifinále play off.

Mnohé mohlo překvapit, že se poněkud vleklo jednání o nové smlouvě, nicméně problém mezi hráčem a klub nebyl, což potvrzují i Haškova slova. "Samotné jednání ale nebylo příliš složité. Obě strany od začátku věděly, co chtějí, a v zásadě jsme souhlasili. Díky různým bonusům, které nejsou vždy obvyklé, jsme museli mít potvrzení od vedení NHL, že je vše v pořádku," rozvedl důvod.

Zdroj: ČTK, edit: hokej.estranky.cz


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář