Jdi na obsah Jdi na menu
 


Giguere s lukrativní smlouvou

23. 6. 2007
Giguere již několik let je nedílnou součástí týmu Kačerů a opět i díky jeho skvělým výkonům Anaheim dokráčel až do finále a nakonec i na post nejlepšího týmu soutěže. Smlouva je nebývale lukrativní. Za první dvě sezony by měl inkasovat shodně 5,5 milionu a v následujících letech se částka zvýší až 7 milionů.

Obrazek"J. S. Giguere je významnou součástí našeho klubu už šestým rokem za sebou. Vidíme v něm jednoho z nejlepších gólmanů současné NHL. Zdobí jej ohromný charakter a zapálení pro hru, což se v naší organizaci velice cení," uvedl pro list Los Angeles Times GM Burke.

"Jsem nadšený, že můžu zůstat v organizaci Ducks. V Orange County jsme s rodinou spokojeni a jsme opravdu vděčni, že nám dalo vedení klubu příležitost zde zůstat," dodal spokojený Giguere. Zkušený gólman okupuje pozice pro nejlepší strážce svatyní v lize, ale i přesto zůstává skromný.

"Nechci být nejlépe placeným brankářem ligy. Myslím, že bych si to nezasloužil. Znám hodně brankářů, kteří jsou lepší než já. Rozhodující je však trh, který je třeba respektovat. Dělám to totiž nejen pro sebe, ale také pro ostatní gólmany," dodal.

Zdroj: idnes.cz, nhl.com

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář