Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chára porazil Kočího? Odveta řekne více

27. 10. 2007

ObrazekVIDEO - Včera byla k vidění i bitka dvou těžkých vah. Během utkání mezi Chicagem a Bostonem se do sebe pustili česká mlátička David Kočí a slovenský velikán Zdeno Chára. Po několika úderech však sparťanský odchovanec rezignoval, neboť dostal ránu do zlomeného nosu a obličej se mu okamžitě zalil krví.

 

 

Kočí se do bitky pustil i napříč faktu, že měl zlomený nos po minulém souboji s dalším tvrďákem Wadem Belakem z Toronta. Slovenská média však tento fakt nevzali jako podstatný a ze svého reprezentanta mají nyní hvězdu. Ne že bychom podceňovali možnosti samotného Cháry, ale tato rvačka nebyla důstojná. Bostonský bek pouze využil toho, že může svého soka okamžitě dostat ze hry, tak cíleně mířil na poraněné místo. Považme, vzdal by Kočí souboj tak brzy? Podívejte se na video.

 

Takhle například celou událost popsal server bleskovky.sk: Slovenský obranca vyšiel zo svojej prvej veľkej bitky v NHL v drese Bostonu, s ktorým podpísal zmluvu pred uplynulou sezónou, ako jasný víťaz a potvrdil, že aj keď sa podobným súbojom pri plnení kapitánskych povinností úspešne vyhýba, stále je jedným z najobávanejších "gladiátorov" ligy. Zajímavé, to jistě ano, už jen z pohledu posledního sdělení, že je Chára jedním z najobávanejších "gladiátorov" ligy. To mě docela pobavilo, ale něco na tom bude i v jiném smyslu. :)

 

Příloha: video - pěstní souboj Kočí vs. Chára

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

RE:Chara je zlý

Roland,31. 10. 2007 19:58

Ahoj. Ja som Zo slovenska ale fandím v hokeji čechom. Bývam v Liptovskom Mikuláši kde vyrástli hokejové hviezdy ako sú: Jerguš Bača, Marek Uram, Milan Jurčina, Karol Križan...

RE:Chara vs Koci

Roland,31. 10. 2007 19:56