Jdi na obsah Jdi na menu
 


Budou Rangers k poražení?

2. 7. 2007
ObrazekTým z Manhattonu vstoupil na trh volných hráčů velmi razantním způsobem. Vedení již předem avizovalo, že v případě neúspěšného jednání s Nylanderem bude shánět náhradu. A tak se také stalo, klub posílili dva hvězdní útočníci Scott Gomez a Chris Drury. Prvně jmenovaný podepsal sedmiletou smlouvu na 51,5 milionu dolarů. Exbuffalský Drury pak pětiletý kontrakt na 35,25 milionů.

Tímto tahem bezesporu vedení apeluje na fakt, že by tým měl útočit na zisk slavného Stanley Cupu. Oba hráči patří v současnosti v ke špičce ofenzivy a jejich přínos by měl být citelný. Trenér Tom Renney bude jistě řešit příjemné starosti, zda zařadit do prvního útoku Scotta Gomeze či Chrise Druryho, jedno je však jisté, oba budou patřit k nejvytěžovanějším hráčům mužstva.

Sedmadvacetiletý Gomez přichází z týmu New Jersey Devils, kde v roce 1999 zahájil svou profesionální štaci. Během 548 zápasů nasbíral americký útočník 116 branek a 334 přihrávek. V předminulé sezóně se mohl pyšnit bilancí 84 bodů v 82 zápasech.

Pro třicetiletého Druryho to bude čtvrtá změna dresu. Debut v soutěži prožil v Coloradu po boku hvězd Sakica a Forsberga. Potom byl poněkud z prapodivných důvodů byl vyměněn do Calgary. Po sezóně opět měnil barvy dresu, novým domovem se stalo Buffalo Sabres, kde si vytvořil pevné postavení v elitním útoku. Drury vždy patřil k produktivním hráčům a v Rangers by proto měl na svou bilanci navázat. V současnosti jeho statistiky zahrnují 628 zápasů, 193 branek, 271 asistencí.








 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář