Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Budějovicích se podepisovalo

14. 4. 2008

ObrazekBronzový tým letošního ročníku naší nejvyšší soutěže si pojistil služby hned tří hráčů. Pod novými kontrakty jsou tedy Michal Hudec, Tomáš Kůrka a Ondřej Veselý. Vedení klubu neprozradilo žádné detaily ohledně smluv svých klíčových útočníků. Zmíněná trojice patřila letos k nepostradatelným článkům jihočeské ofenzivy.

 

 

Tomáš Kůrka působí v Budějovicích nejkratší dobu, ale hned ve své první sezóně v týmu dokázal vyhrát klubovou produktivitu. Zařadil se mezi hlavní tahouny týmu a zcela po právu se dočkal i pozvánky do nárdního týmu. V úvodu play off se zranil a musel vynechat takřka celou čtvrtfinálovou sérii s Kladnem. Útočník se zkušenostmi z NHL se v týmu evidentně chytil a to byl důležitý faktor pro vedení, aby se s hráčem dohodlo na prodloužení angažmá.

 

Ondřej Veselý působí v klubu již třetím rokem, ale dá se říct, že až letos dokázal výrazněji prodat své dovednosti. Deset nastřílených branek v základní části je jeho nejlepším počinem za doby působení u Mountfieldu. V play off se trefil sice pouze jednou, ale gól zajistil třetí semifinálový triumf Budějovic.

 

Ani u Michala Hudce se nepotvrdil úmysl opustit klub. Slovenský reprezentant patří k hlavním tahounům útočné síly jihočeského celku a jeho setrvání je pro klub velkým plus. Devětadvacetiletý hráč dokázal během tří let v klubu nastřílet jednapadesát branek a svým dravým stylem a efektivností potvrzuje svou kvalitu.

 

Zdroj: hokejcb.cz, foto: (Na snímku Michal Hudec) hcsparta.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář