Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podkonický opět mezi Bílými Tygry

31. 1. 2008

ObrazekPo devíti měsících, které byly ve znamení ruského angažmá v celku Viťaz Čechov se Andrej Podkonický vrací jako staronový hráč do Liberce. S vedením klubu se dohodl na spolupráci do konce letošní sezony.

 

 

 

Devětadvacetiletý hráč je prvním větším úlovkem před blížícím se play off. K obnovení spolupráce došlo díky impulzu, který vzešel právě od Podkonického, jenž se rozhodl předčasně své zahraniční angažmá ukončit. Do jednání s východoevropským celkem vstoupil i klub Liberce, z čehož posléze pramenila dohoda. Slovenský reprezentant může u Bílých Tygrů zůstat i po sezoně, kdy se v případě spokojenosti mohou oba tábory bavit o prodloužení kontraktu.


„Návrat Andreje Podkonického je výsledkem dohody třech stran – hráče, klubu Bílí Tygři Liberec a ruského klubu Viťaz Čechov.  Andrej chtěl ukončit ruské angažmá a dohodl se s Čechovem na rozvázání kontraktu. My jsme o něj projevovali dlouhodobý zájem a jsme rádi, že jsme se dokázali dohodnout.  Smlouva má platnost do konce sezóny, ale jsme dohodnuti, že budeme jednat o jejím prodloužení,“ nastínil situaci Ctibor Jech, generální manažer HC Bílí Tygři Liberec.


Zdroj: hcbilitygri.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář