Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krstev na čas vyztuží obranu Komety Brno

26. 12. 2009

Člen širšího reprezentačního kádru Angel Krstev se po předčasném ukončení angažmá v Torpedu Nižnij Novgorod opět představí v O2 extralize. Práva na nesmlouvavého zadáka vlastní brněnská Kometa, které tak krátkodobě vypomůže. Informaci přinesl oficiální web moravského klubu.

 

Devětadvacetiletý obránce se upsal nováčkovi nejvyšší soutěže letos v polovině dubna, kdy přestoupil z Vítkovic. Vinou zranění přišel o účast na světovém šampionátu, nicméně jeho schopnosti opoutaly řadu zahraničních klubů, a tak ani nebylo velkým překvapením, že ho ze smlouvy vykoupil tým Nižnij Novgorod. Roční hostování však skončilo podstatně dříve a Krstev se vrátil z Ruska do České republiky.

 

"Do konce ledna si může hledat působiště v zahraničí. Do doby, než smlouvu podepíše, pak bude hrát za Kometu," uvedl na oficiální internetové prezentaci klubu sportovní manažer Komety Jaroslav Medlík. Existuje tedy možnost, že by jednačtyřicetinásobný reprezentant setrval na jihu Moravy až do konce letošního ročníku.

 

"Angel měl ve smlouvě klauzuli, která mu umožňuje odchod do ciziny, ale práva na něj máme stále my. Teď tedy trénuje a hraje s námi," doplnil informaci Medlík.

Zdroj: hc-kometa.cz

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář