Jdi na obsah Jdi na menu
 


Derner z Liberce do Plzně

18. 10. 2007

ObrazekVedení klubu HC Bílí Tygři Liberec poslalo z důvodu přetlaku obránců Lukáše Dernera na hostování do Plzně. Čtyřidvacetiletý hráč by měl v Lasselsbergeru působit do konce ledna 2008. Ve smlouvě je však zahrnuta klauzule, která umožňuje Liberci si po uplynutí jednoho měsíce Dernera kdykoliv stáhnout zpět.

 

 

Nesmlouvavý obránce nejde do neznámého prostředí. V uplynulém ročníku právě barvy Lasselsbergeru hájil, ve čtyřiceti zápasech si připsal sedm bodů za tři branky a čtyři asistence. Brzy se vypracoval na jednoho z nejvíce využívaných beků a byl důležitým článkem zlepšené plzeňské defenzivy. V letošní sezoně odehrál za Liberec devět utkání.

 

Hostování beka potvrdil i generální manažer Bílých Tygrů Ctibor Jech: „Na působení Dernera jsme se s Plzní dohodli v tomto týdnu. Na postu obránců máme přetlak, a tak jsme o uvolnění jednoho z našich obránců uvažovali delší dobu, nicméně podmínkou bylo hostování v extraligovém klubu. Plzeň měla o Lukáše dlouhodobý zájem a jsem rád, že v jejím dresu dostane šanci sbírat další extraligové zkušenosti, které bude moci zúročit již v případném play-off v dresu Bílých Tygrů. “

 

Zdroj: hcbilitygri.cz, foto: hcbilitygri.cz, edit: hokej.estranky.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář