Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jágr týmu začala letní příprava

22. 6. 2008

Dnes byl oficiálně zahájen tradiční program soustředění českých hokejistů působících v zámořské NHL. Členové Jágr týmu se však musejí prozatím obejít bez hlavního protagonisty Jaromíra Jágra, jenž stále pobývá v New Yorku.

 

Vše odstartovalo v areálu TK Plus Prostějov, kde hokejisté poprvé zatížili svá těla. Nebude chybět i tradiční tenisová klání, ve kterých by se měli předvést Petr Průcha, Tomáš Plekanec, Jiří Tlustý, Lukáš Krajíček, Jan Hrdina, Jaroslav Nedvěd či Jiří Zelenka. V závěru týdne by se měli k týmu připojit Tomáš Kaberle a Karel Pilař.

 

Novinkou, a to bezesporu zajímavou bude závod na motokárách, jenž se uskuteční v Lipníku nad Bečvou. "Procvičí si úplně jiný druh svalů. Budou pod odborným dohledem,“ okomentoval akci manažer TK Plus Petr Fridrich, jenž zastává i funkci organizačního pracovníka Jágr týmu.

 

Průběžné složení Jágr týmu: Jaromír Jágr, Petr Průcha, Josef Melichar, Jaroslav Nedvěd, Petr Vrána, Jiří Zelenka, Jaroslav Hlinka, Tomáš Plekanec, Jiří Tlustý, Lukáš Krajíček, Tomáš Kaberle, Roman Erat, Michal Sivek, Radim Vrbata.

 

Program Jágr týmu:

23. až 28. června: kondiční soustředění (Prostějov),

24. června: bowlingový turnaj (Olomouc),

26. června: závod na motokárách (Lipník nad Bečvou),

28. června: tenisový a golfový turnaj (Véska u Olomouce),

4. července: beachvolejbalový turnaj (Doksy),

17. července: golfový turnaj (Konopiště),

20. července: fotbalový zápas,

17. až 22. srpna: soustředění na ledě (Prostějov),

19. srpna: hokejový exhibiční zápas (Třinec),

21. srpna: hokejový exhibiční zápas (Brno)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář