Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šumperk získal Kántora s Višňákem

9. 12. 2009

Vedení aktuálně posledního celku první ligy se rozhodlo na základně špatných výsledků týmu k dalším hráčským změnám. Kabinu Draků doplní dva noví obránci. Z extraligové Komety Brno přichází zkušený Robert Kántor a z Kadaně se klubu podařilo získat  Bohdana Višňáka. Oba hráči přicházejí na měsíční hostování. Informaci uvedly oficiální stránky Šumperka.

 

 

Třiadvacet bodů po sedmadvaceti kolech soutěže, tak taková je bilance staronového účastníka druhé nejvyšší domácí soutěže. Šumperk prožívá staré známé období krize a představitelé klubu se snaží tým nabudit k lepším výsledkům. Před necelým týdnem došlo k prvnímu výraznějšímu zásahu. Mužstvo opustila dvojice Zdeněk Sedlák a Peter Novajovský, naopak novými tvářemi se stali Petr Preučil a Josef Mihálik.

 

Nyní došlo k dalším změnám. Velkým úlovkem je zejména ostřílený Robert Kántor, jenž vzal nabídku Draků jako vysvobození. Dvaatřicetiletý bek si v modrobílém dresu naposledy zahrál v závěru měsíce září, a když se na začátku listopadu nepohodl s vedením Brna skrz snížené platové podmínky, tak byl napevno vyřazen ze sestavy. Jeho jediným hokejovým programem bylo plnění osobního individuálního plánu. Dle vyjádření šéfa klubu si mohl hledat nové angažmá. Samotný hráč věří, že se vrátí do herní pohody a také se umoudří jeho napjatá situace v Kometě, se kterou ho váže platný kontrakt.

 

Druhým novicem v kabině Šumperka bude Bohdan Višňák. Jednadvacetiletý talentovaný obránce je odchovancem Hradce Králové, avšak do první ligy nakoukl až v dresu Chomutova a následně pokračoval v Kadani. Do dnešního utkání v Olomouci by měl zasáhnout jen Bohdan Višňák.

 

Zdroj: hokejsumperk2003.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář