Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview: Olomouc zajíždí ve šlágru kola na led Hradce Králové

5. 12. 2009

Sobotní program nabídne všech osm zápasů sedmadvacátého kola. Šlágrem bude bezesporu souboj čtvrtého Hradce Králové se třetí Olomoucí. Ústí se představí v Havířově, ve kterém už hráči ukončili předchozí stávku. Dukla Jihlava změří síly s Chomutovem. Berounští Medvědi zkusí překvapit v Šumperku místní tým.

 

Sobotní program 27. kola:

(12.) HC Havířov Panthers - (1.) HC Slovan Ústečtí Lvi (17:00)

Nejspíš nikdo příliš nevěřil, že se situace dluhů hráčům vyřeší domluvou takto rychle. Bojkot A- týmu předchozího zápasu byl varováním, což nejspíš aspoň prozatím splnilo účel. Panteři tedy vyrazí na lídra soutěže v kompletní síle. Domácí nemají proti kvalitou silnějšímu klubu co ztratit.

Tip: 2

 

(10.) HC Benátky nad Jizerou - (11.) HC Vrchlabí (17:00)

Souboj dvou sousedů v tabulce bude pro oba aktuálně klíčový. Rozdíl jednoho bodu se dá okamžitě smazat, stačí vyhrát. Vrchlabí má z posledních dvou zápasů venku čtyři body, takže cíl cesty je stanoven jasně. Proti budou jednoznačně domácí, kterým se nadmíru daří. Mužstvo tři minulá kola naplno budovalo a rádo by svou sérii rozšířilo. Uspějí Benátky počtvrté v řadě?

Tip: 1

 

(16.) Salith Šumperk - (13.) HC Berounští Medvědi (17:00)

Draci se topí v hluboké krizi. Vizitka šesti zápasů s nulovým ziskem hovoří za vše. Možná i proto cítí Beroun velkou šanci uspět. Medvědy by bezesporu mohla pomyslně nakopnout středeční výhra nad Hradcem Králové, bude však nutné zopakovat potřebný výkon. Budou hosté úspěšní nebo Šumperk konečně protrhne své trápení?

Tip: 10

 

(15.) Sportovní klub Kadaň - (9.) HC Chrudim (17:00)

Kadaň by podle papírových předpokladů měla vyhrát, nicméně s ohledem na její těžko čitelné výsledky je opravdu možné cokoliv. V každém případě by domácím tříbodový zisk trošku ulehčil z tíživé situace. Chrudimští budou chtít bodovat, otázkou zůstává, komu se bude na ledě dařit lépe.

Tip: 10

 

(8.) HC Rebel Havlíčkův Brod - (7.) Orli Znojmo (17:00)

Další bitva týmů, ve které dělí oba soupeře v tabulce minimální bodový rozdíl. Utkání by mohlo slibovat dramatickou podívanou. Havlíčkův Brod i Znojmo jsou výkonnostně porovnatelné týmy. Orli umí zahrát venku dobré zápasy a dnes jim třeba budou přát hvězdy.

Tip: 02

 

(6.) SK Horácká Slavia Třebíč - (14.) Hockey Club Tábor (17:30)

Domácí nejspíš nebude zajímat nic jiného, než maximální zisk bodů. Tábor nezažívá pohodové období, ale středeční toužebný úspěch proti Kadani jim mohl zvednout nízké sebevědomí. Hostům hraje do karet, že svého soupeře v prvním vzájemném utkání poměrně jasně přehráli.

Tip: 1

 

(5.) HC Dukla Jihlava - (2.) KLH Chomutov (17:30)

Další velice zajímavý zápas. Oba kluby se můžou pyšnit vizitkou ofenzivně laděných týmů a samozřejmě to nahrává prognóze, že by se mohlo jednat o velice poutavé střetnutí. Dukla na ledě severočeského klubu nevsítila ani gól. Mužstvo s úspěšností střelby hapruje a dnes to bude chtít odčinit. Jak si povede jihlavská síla proti tanku z Čech?

Tip: 10

 

(4.) HC VCES Hradec Králové - (3.) HC Olomouc (18:00)

Utkání je jednoznačně největším poutákem kola. Ve hře je průběžné třetí místo, které Hanáci drží jen díky lepšímu skóre. Na svěřence trenérů Vlka a Fialy padla deka. Mužstvo z posledních pěti utkání nasbíralo pouhé tři body a krize je prakticky už skutečností. V prvním vzájemném utkání Mora svého soupeře porazila až na samostatné nájezdy a s ohledem na aktuální výkonnost všechna fakta hovoří pro domácí výběr. Seskupí Olomouc své zbytky sil k lepšímu vystoupení?

Tip: 1

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář