Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview: Chrudim míří na olomoucký led

14. 11. 2009

Mora se po dvouzápasové výpravné misi vrátila do svého útočiště. Svěřenci trenérů Vlka a Fialy podlehli aktuálnímu králi z Ústí, což mělo na následek ukončení desetizápasové bodové série. Druhá bitva na ledě Tábora však konto opět naplnila třemi body. V sobotu Hanáci změří síly s táborem chrudimských bojovníků vedeným gladiátorem Rohlíkem, který na konci října převzal velitelský post po odvolaném Hostákovi.


Výkony Chrudimi doma a venku jsou jako noc a den. Před vlastními fanoušky se tým překvapivě trápí. Bilance z deseti zápasů čítá pouze devítibodový zisk, což mužstvo staví na nelichotivou pozici nejméně úspěšného klubu v soutěži. Venku jako by tým nebyl svázán žádnými ocelovými pouty. Patnáct bodů z devíti střetnutí a status čtvrté pozice mluví za vše podstatné.


Klub táhnou ostřílení matadoři Tomášové Martinec s Blažkem a životní sezonu prožívá Jan Šeda, který vládne klubové produktivitě. Post gólmanské jedničky plní na výbornou Martin Růžička. Chrudim z posledních čtyř zápasů třikrát vyhrála, z toho dvakrát venku. Nejprve tým uspěl v poměru 4:1 v Benátkách, druhý triumf přišel po vítězné loterii nájezdů ve Vrchlabí (4:5sn) a třetí korálek bodů byl zavěšen po toužebné domácí výhře 2:1 v prodloužení nad Berounem.


V prvním letošním vzájemném utkání si Olomoučané odvezli z Chrudimi tři body za výhru 5:3. Lví podíl na triumfu měl Martin Davídek, který rozvlnil brankovou síť hned třikrát. O zbývající góly se postarali Petr Haluza a Alexander Lhotský. Zúročí Mora své zkušenosti a rozšíří svou domácí neporazitelnost i na šestý zápas? Bitva o tři body začíná už zítra od 17 hodin, přijďte povzbudit Olomouc na cestu za úspěchem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář