Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chomutov má další posilu, z Varů přichází Skladaný

6. 1. 2010

Vedení severočeského klubu ohlásilo novou tvář. Z Karlových Varů přichází vylepšit údernost ofenzivní síly František Skladaný. Sedmadvacetiletý útočník se z kádru loňského překvapivého mistra ligy stěhuje do jednoho z hlavních favoritů soutěže v rámci hostování do konce sezony. Informaci přinesly oficiální stránky prvoligového klubu.

 

Skladaný v aktuálním ročníku nastoupil v dresu Energie ke dvaadvaceti zápasům, během kterým zaznamenal dvě branky a u dalších čtyř asistoval. Tento rodilý Slovák na sebe nejvíce upozornil během loňského play off, kdy patřil k hlavním lídrům týmu a vydatnou měrou přispěl k dosažení mistrovského titulu.

 

Nyní ho čeká nová kapitola, avšak jeho případný návrat do Varů není s ohledem na domluvu vyloučený. "Máme dohodu s Karlovými Vary, že v případě nějakého zranění jejich hráčů, bychom ho na oplátku střídavými starty uvolnili i do extraligy," objasnil případnou změnu marketingový manažer klubu David Dinda.

 

Skladaný by měl být trenérům k dispozici již na dnešní zápas proti Olomouci. "Hráč se již účastnil dopoledního tréninku a pro večerní utkání bude připraven. O sestavě rozhodují trenéři, nicméně předpokládám, že do hry zasáhne," doplnil pro oficiální stránky týmu Dinda.

 

zdroj. klhchomutov.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář