Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. hokejová liga: Potvrdí Panteři vrůstající formu i proti Znojmu?

7. 11. 2009

Po páteční předehrávce, kterou obstaralo Ústí s Olomoucí, dnes pokračuje druhá nejvyšší domácí soutěž zbylými sedmi zápasy. Hlavní pozornost by měla být upřena na střetnutí čtvrtého Hradce Králové a šestého Havlíčkova Brodu. Očekávání nového úspěchu je kladeno na havířovské Pantery, kteří v případě bodového zisku můžou pomýšlet na další postup tabulkou.

 

Sobotní program 18. kola:

(13.) HC Havířov Panthers - (7.) Orli Znojmo (17:00)

Dva zápasy a dvě vítězství, taková je aktuálně bilance posledních bojů Havířova. Týmu se podařilo odlepit ode dna a dnes má možnost opět ukázat svou zpočátku ukrytou sílu. Soupeř ze Znojma se drží v horní polovině tabulky, ale minulé dvě střetnutí nepřinesly žádný bodový zisk, což narušilo předchozí dobré výsledky.

Minulý vzájemný zápas: 5:4sn

 

(12.) HC Benátky nad Jizerou - (2.) KLH Chomutov (17:00)

Ve středu se Benátkám podařilo přerušit čtyři kola trvající výsledkový zmar. Poměrně překvapivá výhra ve Znojmě by mohla být odrazovým můstkem k lepším dnům. Dnes je čeká jeden z nejtěžších soupeřů, což bude pekelnou zkouškou. Chomutovští se drží na stříbrné pozici, ale jejich sebevědomí už dostalo nejednu trhlinu. Z posledních sedmi utkání tým vybojoval stejný počet bodů, to ukázalo jisté problémy.

Minulý vzájemný zápas: 0:2

 

(15.) Salith Šumperk - (5.) HC Dukla Jihlava (17:00)

Draci se herně evidentně zvedli, ale vyrovnanost výsledků ostatních týmů má za následek poněkud nelichotivé postavení mužstva v tabulce. Šumperku se poslední dobou daří a vidina dalšího úspěchu je lákavá, avšak bude to mít velmi těžké. Dukla se tlačí na čtvrtý Hradec a zajisté bude chtít vyhrát a zároveň oplatit soupeři porážku.

Minulý vzájemný zápas: 6:5

 

(14.) HC Berounští Medvědi - (10.) Hockey Club Tábor (17:30)

Medvědi od patnáctého kola nebodovalia dnes je jejich cíl jednoznačný. Mužstvo sehrálo dobrý zápas v Olomouci a trenér Žemlička zajisté bude požadavat aktivní styl hry s brankovým vyjádřením. Soupeř je však málo čitelný. Táborští už nejednou venku překvapili a jejich desátá pozice se jeví jako překvapení. Zůstanou body doma nebo odjedou s hosty?

Minulý vzájemný zápas: 3:2

 

(9.) SK Horácká Slavia Třebíč - (16.) Sportovní klub Kadaň (17:30)

Po výborném výkonu proti Jihlavě se čekalo, že tým odehraje vyrovnanější partii i s Havlíčkovým Brodem, ale bohužel skutečnost byla zcela jiná. Výprask 7:0 se stal až příliš krutým trestem. Tým by se potřeboval opět myšlenkově zvednou a dnes má šanci. Kadaň se topí v slzách neúspěchů, která ve středu gradovala debaklem s Ústím a pádem na samostné dno tabulky. Přijde toužebné osvícení?

Minulý vzájemný zápas: 2:0

 

(8.) HC Vrchlabí - (11.) HC Chrudim (18:00)

Pět bodů z šesti posledních zápasů je málo, čehož si domácí jsou vědomi. Žádná sláva to není ani na vlastním ledě, kde je bilance klubu ve vstřelených brankách jedna z nejméně úspěšných. Hosté na tom nejsou o moc lépe, ale paradoxně venku jsou čtvrtým nejlepším klubem ligy, což jim nyní může hrát do karet.

Minulý vzájemný zápas: 2:1

 

(4.) HC VCES Hradec Králové - (6.) HC Rebel Havlíčkův Brod (18:00)

Šlágr sobotního dne. Hradečtí přišli po deseti kolech o svou rostoucí bodovou sérii, když prohráli na ledě Jihlavy v normální hrací době 4:3. Rebelové doufají, že se opět odrážejí k lepším výsledkům. Tříbodový zisk v Kadani a bezproblémová výhra nad Třebíčí posilnila jinak nepříliš úspěšnou vizitku mužstva. Očekává se vyrovnaná bitva, ale pozice favorita patří východočeskému týmu.

Minulý vzájemný zápas: 4:5sn

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář