Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

1. hokejová liga: Beroun byl patnáct sekund od postupu, Olomouc ani napočtvrté se Šumperkem neuspěla

6. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Větší zápletku už přímá bitva o start v předkole play off snad ani mít nemohla. V nervy drásajícím zápase ukázalo Vrchlabí prakticky způsob, jak utéct hrobníkovi z lopaty. Domácí ještě v poslední minutě třetího dějství prohrávali a zdálo se, že je konec. Při power play však u branky dobře zapracoval Gengel a v posledních sekundách zařídil vyrovnání a tím i klíč k branám vyřazovacích bojů. Definitivu vyšperkoval domácímu výběru během prodloužení povedenou střelou Čurilla.

 

Olomouc vyplenila Hradec i podruhé, utkání Tábora s Chrudimí muselo být odloženo

30. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Čtyřiačtyřicáté kolo druhé nejvyšší domácí soutěže je minulostí, aspoň tedy pro šestici týmů, které se představily na ledě. Nehrálo se pouze ve Vrchlabí, jenž mělo od Havířova jistotu tří bodů a překvapivě ani v Táboře, kde nebyl vzhled k poruše rolby k utkání připraven led. Ve šlágru kola zvítězila Olomouc na ledě Hradce Králové. Šumperk díky dvěma Holíkovým trefám porazil přesvědčivě Havlíčkův bod a vyslal Chrudimi jasný signál vzdoru.

 

Týmy Znojma i Chrudimi drželi krok s favority, osudnou se jim stala poslední desetiminutovka

23. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

ObrazekDnešní kolo bylo ve znamení čekání na zázrak. Vzhledem k výkonnostnímu zlepšení se očekávalo, že Chrudim a Znojmo zle potrápí hlavní adepty na postup do nejvyšší domácí soutěže. Nutno říct, že nechybělo mnoho a mužstva Chomutov s Ústím si mohla připsat nečekanou ztrátu. Oba favority zachránila až poslední desetiminutovka.

 

NHL: Alfredsson hattrickem porazil Medvědy, Vokoun vychytal Atlantu

19. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

ObrazekVelký comeback po jedenáctizápasové pauze zažívá Daniel Alfredsson. Švédský legionář byl ústřední postavou pondělního střetnutí, ve kterém jeho Ottawa zavítala na led Bostonu. Sedmatřicetiletý patriot se na přesvědčivé výhře podílel hattrickem a navázal tak na předchozí tříbodový zápas v Montrealu. Dvěma asistencemi se blýskl český obránce Filip Kuba.
 

Elitserien: Hlinka třemi přihrávkami a Hlaváč brankou pomohli k debaklu Djurgaardenu

18. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

ObrazekŠvédská nejvyšší hokejová soutěž dnes nabídla jediný duel, který byl dohrávkou čtyřicátého kola. Síly změřily týmy Linköpingu a Djurgaardenu. Z bitvy dvou úspěšných klubů vzešli jako vítězové domácí, kterým k triumfu pomohli i dva čeští zástupci Jaroslav Hlinka a Jan Hlaváč. Linköping tak snížil ztrátu na vedoucí HV 71 na pouhé čtyři body.

 

Elitserien: Hlinka s Hlaváčem porážku neodvrátili, Chabada dvěma góly zařídil výhru

14. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

ObrazekKompletním programem devětatřicátého kola pokračovala švédská Elitserien. Linköping prováhal jedinečnou šanci se dostat na paty dosud vedoucímu HV 71.  K úspěchu nad Frölundou nepomohla aktivita Jaroslava Hlinky ani Jana Hlaváče. Do střelecké listiny dne se však zapsali další tři Češi.
 

SM-Liiga: Rosa s Kašparem zajistili pro Oulu vítězství

14. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

ObrazekČtyřmi zápasy dnes pokračovala finská nejvyšší soutěž. Až nečekané drama probíhalo mezi IFK Helsinki a Blues Espoo. Hosté na ledě soupeře dvakrát vedli, ale úmorná snaha favorita nakonec slavila toužebný úspěch. Poklidnější průběh mělo Oulu, které zejména díky gólům Pavla Rosy a Lukáše Kašpara slavilo tříbodový zisk v Lappeenrantě.

 

NHL: Jestřábi si vylámali drápy na Hillerovi, Ottawa počtvrté v řadě prohrála

11. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

ObrazekKanadskoamerická NHL pokračovala čtyřmi zápasy. Nepříjemné chvíle zažívají ottawští hokejisté. Zraněními zdecimovaný tým prohrál počtvrté za sebou, když tentokrát nestačil na Carolinu. Opačné pocity mají naopak v Columbusu, který porazil Dallas a rozšířil svou šňůru úspěchů na tři. Tampa Bay dokázala úspěšně dohrát utkání s New Jersey, které bylo v neděli přerušeno z důvodu výpadku osvětlení.

 

1. hokejová liga: Třebíč v dohrávce podlehla Olomouci

10. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

ObrazekDnes byl splněn jednozápasový rest z programu pětatřicátého kola. Do Třebíče opětovně zavítala Olomouc. Předešlé měření sil se vlivem nepříjemné události okolo zkolabování domácího obránce Slámy neodehrálo, a tak se bitva opakovala v novém termínu. V utkání dominovali hosté, které bezchybným výkonem podpořil i gólman Žigárdy. Dvěma brankami se blýskl Zábranský.

 

NHL: Vokoun vychytal ottawské střelce, Olesz trefoval přesně

10. 1. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

ObrazekReprezentační gólman Tomáš Vokoun se čtyřiadvaceti úspěšnými zákroky podílel na úspěšném vystoupení floridských Panterů na půdě Senátorů. Vydatnou měrou se na triumfu hostů podílel také Rostislav Olesz, který se hned ve dvakrát dopřál gólovou radost. Mezi střelce se mezi úspěšné zapsali Martin Erat a Marek Židlický.