Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

1. hokejová liga: Olomouc vydřela vítězství a vynutila si pátý zápas

13. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Na hanáckém zimním stadionu dnes bylo o poznání veseleji. Olomouci se podařilo dosáhnout toužebného vítězství a potěšit tak všechny své fanoušky. Domácím vyšla zejména úvodní třetina, ve které během tří minut dvakrát skórovali a donutili tak trenéry hostů ke stáhnutí gólmana Chábery ze hry. Hosté se i díky těžko průstřelné překážce v podobě Žigárdyho dokázali prosadit jen jednou. Chomutov si vytvořil několik slibných příležitostí, avšak ani závěrečná snaha při power play k úspěchu nevedla.

 

1. hokejová liga: Olomouc sahala po vítězství, ale nakonec ji rozesmutnil Duda

12. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Nervydrásající duel byl k vidění během třetího semifinálového zápasu v Olomouci, kam přicestoval celek Chomutova bojovat o třetí triumf v sérii. Hosté si v polovině utkání vypracovali dvougólový náskok, avšak Hanáci se dokázali příkladnou bojovností během necelé jedné minuty třetí třetiny vrátit do zápasu. Další gólovou ztrátu dohnali v poslední minutě během vlastní power play a nakonec smolně prohráli během samostatných nájezdů.

 

1. hokejová liga: Opět bez překvapení, Hradec si navíc odvezl potupný debakl

9. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

NEPŘEHLÉDNĚTE: První hokejová liga dnes pokračovala druhými semifinálovými zápasy. Týmy Hradce Králové i Olomouce měly další pokus na to, aby svého věhlasnějšího soupeře překvapily. I přes očekávanou snahu se tak nestalo. Oslabený Hradec vyhořel v aréně Lvů a musí bezesporu zpytovat svědomí. Hanáci bojovali, ale opět jim to k výhře nestačilo.

 

1. hokejová liga: Týmy Ústí i Chomutova svá úvodní vystoupení zvládly

8. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

NEPŘEHLÉDNĚTE: V osmnáct hodin se otevřela prvoligová opona semifinálového programu. Žádné překvapení se však nekonalo. Oba severočeské kluby své vystoupení zvládly a poprvé tak v sérii potěšily své místní příznivce. Ústečtí přetlačili Hradec efektivní ofenzivou, která zařídila hned šest branek. Chomutovu k výhře nad Olomoucí stačily jen tři branky. Oba favorité tak potvrdili očekávaný úspěch.

 

1. hokejová liga: Dalším semifinalistou se stala Olomouc, Hradec dělí od postupu už jen jediná výhra

1. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Druhá nejvyšší domácí soutěž měla na programu zbylé dva zápasy čtvrtfinálového programu. Již v pátek si postup mezi čtyři nejlepší celky zajistila mužstva Ústí a Chomutova. Dnes se k nim přidala Olomouc, která na vlastním ledě udolala díky trefě Brančíka jihlavskou Duklu. Hradec Králové šesti góly otupil odpor Třebíče a je blízko branám nové cesty.

 

ZOH 2010: Češi prohráli s Finskem a turnaj pro ně končí

25. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

NEPŘEHLÉDNĚTE: Čtvrtfinále: Dnešní utkání mohlo rozhodnout o tom, zda-li česká olympijská hokejová výprava bude mít úspěšnou misi či nikoli. Dlouhou dobu kralovali oba gólmani, bohužel jako jediný kapituloval Tomáš Vokoun, kterého pokořil povedenou tečí Niskalovy střely Hagman. Trenér Růžička se rozhodl v poslední dvouminutovce zariskovat, ale šest mužů v poli brzy ztratilo kotouč a Fippula střelou do prázdné branky rozhodl o smutném osudu našich barev.

 

ZOH 2010: Velké problémy měli i Slováci, zachránil je až gól Šatana

24. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Osmifinále: Na postup mezi nejlepších osm týmů turnaje se nadmíru nadřeli i naši východní sousedé ze Slovenska. Družina Jána Filce si s Norskem ještě po první třetině držela dvoubrankový náskok, ale Vikingstad a Bastiansen ztrátu dohnali a nebýt branky Šatana, tak i utkání mohlo jít do prodloužení. O chvíle hrůzu se postaral Tollefsen svým hrubým zákrokem na Bartečka, který po střetu silně krvácel z temene hlavy. Naštěstí se zranění neukázalo jako vážné. 
 

ZOH 2010: Čeští reprezentanti připravili svým fanouškům horké chvíle, Lotyšsko udolali až v prodloužení

24. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Osmifinále: Svěřenci treméra Vladimíra Růžičky opět příliš nepřesvědčili. V důležitém zápase osmifinále si zahrávali s ohněm a nechybělo mnoho a mohlo být fiasko realitou. Poklidné dvougólové vedení po trefách Tomášů Rolinka a Fleischmanna bylo soupeřem smazáno v závěreční třetině a jen díky nebojácnosti Davida Krejčího v prodloužení se senzace nekonala.

 

1. hokejová liga: Domácí týmy byly tentokrát stoprocentní

22. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

První hokejová liga dnes pokračovala druhými zápasy čtvrtfinále. Výhodu domácího prostředí využily všechny týmy. Chomutov i ve druhém zápase dal Orlům další lekci, tentokrát sedmigólovou. O tři branky se postaral David Hruška. Stejným střeleckým zápisem se mohl pochlubit i Michal Černý, který pomohl Olomouci k triumfu nad Jihlavou. Ústí si poradilo opět s Kadaní a Hradec vydřel výhru nad Třebíčí.

 

1. hokejová liga: Začalo čtvrtfinále, Chomutov zničil Znojmo deseti góly

21. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

První hokejová liga má za sebou úvodní střetnutí čtvrtfinále. Týmy Ústí, Olomouce a Chomutova využily domácího prostředí a potvrdily roli favorita. Třebíč  zejména díky výborné druhé třetině překvapila vítězstvím na ledě Hradce Králové. Chomutov rozprášil znojemské naděje už během první třetiny, kdy vsítil čtyři góly. Stejným poměrem skóroval i ve druhé dvacetiminutovce a prakticky bylo po zápase.