Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

1. hokejová liga: Chomutov šokoval Zlatopramen arenu a postupuje do baráže!

4. 4. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Finálová bitva prvoligových princů snad ani nemohla mít lepší průběh. O držiteli titulu nového vládce a zároveň o jmenování mužstva, které vyzve Mladou Boleslav v baráži o extraligu, se rozhodlo až v posledním možném tedy sedmém utkání série. Oba kluby si udržely domácí neporazitelnost a dnes přišlo osudové střetnutí. Tradici vývoje bitev dokázali překvapivě porušit hráči Chomutova, kteří si díky rozdílové trefě Kováře mohli vychutnat čtvrtý a zároveň opojný pocit triumfu.

 

1. hokejová liga: Chomutov dokázal zkrotit Lvy potřetí a vynutil si sedmý zápas

2. 4. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Drama pokračuje. Chomutovu se opět podařilo na vlastním ledě soupeře z Ústí přehrát a ještě navíc dalším výrazným rozdílem. Domácím vyšly všechny jednotlivé pasáže hry a navíc i to, že na jejich nápor doplatil hostující gólman Salfický, který po čtyřiadvaceti minutách přepustil svou svatyni kolegovi Orctovi. Dvěma góly se na triumfu družiny trenéra Rulíka podílel Eiselt.

 

1. hokejová liga: Ústí doma nezáváhalo a je krůček od baráže o extraligu

31. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Ani v pátém finálovém měření sil nebylo porušeno pravidlo o vítězném statusu domácího týmu. Chomutov se svým soupeřem dokázal držet krok do sedmatřicáté minuty, ale potom se již dostal do tříbrankové ztráty a prakticky přišel o možnost překvapení. Dvěma góly se na výhře Lvů podível slovinský útočník Rok Pajič. Ústeckým tak chybí jediná výhra k toužebnému postupu do baráže o účast v extralize. 

 

1. hokejová liga: Chomutov vyhrál podruhé a zdramatizoval finálovou sérii

28. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Finále první ligy má po dnešním výsledku nový náboj. Družina pirátů z Chomutova dokázala zvítězit i ve svém druhém domácím vystoupení a srovnala tak stav probíhající série. Klíčem k úspěchy byly zejména čtyři využité přesilové hry a přečkané dvě dvojnásobné oslabení. Domácím se tak povedlo dostat svého severočeského rivala do kolen a okořenit tak samotný průběh ostře sledované bitvy.

 

1. hokejová liga: Chomutov vydřel první finálový úspěch

27. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Třetí finálový zápas play off první ligy přinesl napínavé drama. Ústečtí Lvi v čele s tradičně spolehlivým gólmanem Salfickým dlouho domácí celek zlobili. Náročná bitva nakonec musela dospět až do prodloužení, ve kterém rozluštil celou dnešní tajenku úspěchu David Hruška. Chomutov se díky jeho zásahu dostal zpět do hry a snížil stav probíhající série.

 

1. hokejová liga: Ústí využilo domácího prostředí i podruhé a veze si do Chomutova klíčový náskok

24. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Diváci ve Zlatopramen areně mohli opět slavit. Svěřenci trenéra Petra Rosola dokázali opět najít recept na svého severočeského rivala. Domácím nyní nahrála do karet vynikající úvodní čtyřminutovka, ve které se dvakrát střelecky prosadili. Otěže utkání patřili zejména Lvům, kteří nakonec dokázali Chomutovu nadělit pět branek a znechutit večer oběma gólmanům.

 

1. hokejová liga: Opatrné finále se šťastnou tečkou pro Ústí

23. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Druhá nejvyšší domácí soutěž má za sebou úvodní zápas finálové série play off. Kdo čekal strhující ofenzivní bitvu, tak musel být zklamán. Týmy Ústí i Chomutova vsadily na taktickou hru s čekáním na chyby soupeře. Utkání bylo vyrovnané a přineslo pouhé tři branky. O rozdílovou trefu, která se ukázala jako vítězná, se postaral přesně v polovině základní hrací doby Hovorka.

 

1. hokejová liga: Hradec doma selhal a Ústí tak mohlo slavit postup do finále

18. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

První liga už zná oba své finalisty. V úterý se Chomutovu podařilo počtvrté porazit Olomouc a dnes papírové předpoklady potvrdilo i Ústí. Druhý celek ze severu Čech nenechal nic náhodě a dovršil své kralování dnes na ledě Hradce Králové.  Hostům vyšly klíčové pasáže hry a i díky slepeným gólům si mohli svěřenci trenéra Rosola vychutnat poklidné vítězství v poměru 5:1.

 

1. hokejová liga: Chomutov je prvním finalistou, Ústí rozdrtilo Hradec

16. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

První liga pokračovala pátými zápasy semifinále. Olomouci se na ledě Chomutova nepodařilo odvrátit dva mečboly soupeře a dnešní porážka pro ní znamenala konec její letošní mise. Hanáci nedokázali překonat dobře chytajícího Cháberu ani v jednom případě. Naopak Ústeckým Lvům to doma opět klapalo. Severočeši rozprášili Hradec devíti góly a jsou krůček od finálových bran.

 

1. hokejová liga: Hradec nadělil Lvům šest branek a dává zapomenout na úvodní mizérii

13. 3. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Nečekané, ale skutečné. Východočeši po dvou tristních výkonech na ledě soupeře jakoby nalezli tu správnou cestu vedoucí k úspěchu. Energetici vyhráli i druhé domácí utkání a navíc potupili favorita šestigólovým přídělem. Domácí se mohli spolehnout na výborného gólmana Vošvrdu a střelce Budínského, který ke dvěma brankám přidal i stejný počet asistencí.