Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

O2 extraliga - 2. kolo: Plzeň otočila utkání na Kladně a vede ligu

11. 9. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Největším šlágrem druhého kola byla bezesporu repríza loňského finále mezi Karlovými Vary a Slavií Praha. Loňský mistr tentokrát účinnou zbraň na pražské hráče nenašel a po zásluze podlehl. První výhru v ročníku slaví navrátilec Dominik Hašek, který Pardubicím pomohl v nájezdech porazit Spartu. Plzeň nasměroval k vítězství Tomáš Vlasák, který dvěma trefami zvrátil nepříznivý stav s Kladnem.
 

O2 extraliga - 1. kolo: Zlín překvapil v Pardubicích

9. 9. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Dlouhoočekávaný start ligy se dnes stal realitou. Největší pozornost byla upřena do Pardubic, kam přicestoval Zlín. V bráně Eatonu se po patnácti letech objevil olympijský vítěz a několikanásobný držitel mnoha ocenění Dominik Hašek. Návrat mu pokazil nebojácný výkon zlínských hráčů. Hrdinou se stal Michal Důras, který dvěma góly rozhodl o osudu utkání.
 

NHL: Pittsburgh dokonal zkázu Detroitu a slaví zisk Stanleyova poháru!

13. 6. 2009

| Komentářů: 1

| Rubrika: Výsledky

ObrazekFinále Stanley Cupu - 7. zápas + video: Nejdelší možná finálová bitva již zná vítěze. Joe Louis Aréna byla podruhé v letošním play off pokořena a hokejisté Detroitu se museli sklonit před novými šampiony. Po dlouhých sedmnácti letech se z velkého triumfu mohli radovat hráči Pittsburghu. Dějiny jsou opět přepsány. Osmatřicet let neúspěchů hostujících týmů  v sedmých zápase ch je opravdu jen minulostí. Král je mrtev, ať žije král!

 

NHL: Finálové drama graduje, o vítězi Stanley Cupu rozhodne až sedmý zápas!

10. 6. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

ObrazekFinále Stanley Cupu - 6. zápas + video: Bitva o nejslavnější hokejovou trofej světa nemohla snad mít ani lepší průběh. Detroit padl na ledě Pittsburghu v poměru 2:1. Obhájce prvenství prohrával po trefách Staala s Kennedym 2:0, do hry ho vrátilo snížení Drapera, ale když se již na skóre nic nezměnilo ani po šedesáti minutách, tak bylo o vítězi jasno. Střetnutí nabídlo opět výborný a rychlý hokej okořeněný mnoha mantinelovými střety.

 

NHL: Detroit senzaci nedopustil a rozdrtil Tučňáky

7. 6. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

ObrazekNHL - finále Stanley Cupu - 5. zápas + video: Detroit je opět o podstatný krůček blíž vysněnému cíli. V pátém finálovém měření sil nedopustil změnu tradice a svého pittsburghského rivala přehrál na všech frontách. Na drtivé výhře v poměru 5:0 se podepsaly tři využité přesilovky. Hostům nevycházelo prakticky nic, největší lídři byli neviditelní a gólman Fleury raději vystřídal.

 

NHL: Pittsburgh poslal Rudá křídla podruhé k ledu

5. 6. 2009

| Komentářů: 1

| Rubrika: Výsledky

Finále Stanley Cupu - 4. zápas - video: Tučňáci opět dokázali využít domácího prostředí a s obhájcem trofeje si poradili v poměru 4:2. Velký zápas sehrál opět vynikající Malkin, který v  úvodu střetnutí skóroval, posléze asistoval u krásné souhry s gólem Crosbyho a průběžně efektně vypomáhal v defenzivě. Lví podíl na triumfu měl rovněž gólmana Fleury, jenž předvedl sedmatřicet úspěšných zákroků. Klíčovým momentem zápasu byl pittsburghský obrat během šesti minut.

 

NHL: Pittsburgh doma vyhrál a je zpět ve hře

3. 6. 2009

| Komentářů: 1

| Rubrika: Výsledky

Finále Stanley Cupu - 3. zápas série - přidáno video: Tučňáci se dočkali důležité výhry, když ve své Mellon Aréně slavili vítězství 4:2. Zápas se odehrál ve výborném tempu. Domácí vedli po trefě Talbota, avšak už za dvě minuty dokázal Zetterberg srovnat. Obrat skóre zařídil ještě Franzén, ale to byly pro hosty poslední radostné okamžiky. Dvě přesilovkové trefy v podání obránců Letanga s Gončarem zvrátili vývoj utkání. Pojistku do prádné klece přidal svým druhým zásahem Talbot, jenž byl vyhlášen první hvězdou utkání. Na třech gólech Pens se podílel asistencí Malkin.

 

NHL: Ani druhý pokus Penguins nevyšel

1. 6. 2009

| Komentářů: 1

| Rubrika: Výsledky

NHL - finále Stanley Cupu - 2. zápas: Příloha - video: Ani druhý pokus na dobytí Joe Louis Arény neskončil pro hokejisty Pittsburghu úspěchem. Hosté sice od sedmnácté minuty vedli po gólu Malkina, ale během dalších dvou třetin o gólovou výhodu přišli. Za záda gólmana Fleuryho se prosadili Ericsson, Filppula a Abdelkader. Tučňákům nepomohla ani závěrečná power play. Do šarvátky se v závěru pustili Malkin a Zetterberg. To však již nic na triumfu Rudých křídel nezměnilo.

 

NHL: Detroit zahájil finále úspěšně

31. 5. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

NHL - 1. zápas finále + video nejzajímavějších okamžiků: Detroit zahájili svou cestu za obhajobou Stanley Cupu úspěšně. V úvodním zápase série dokázal na svém ledě zvítězit a tím si tak připsal první důležitý krok k vysněnému cíli. Všechny branky si svěřenci trenéra Babcocka rozdělili do jednotlivých třetin. Na triumfu v poměru 3:1 se podepsali Stuart, Franzén a Abdelkader.

 

NHL: Chicago padlo v prodloužení, finále si zahraje Detroit

28. 5. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

NHL - finále Západní konference - 5. zápas: VIDEO nejdůležitějších okamžiků - Finálová tajenka zná své letošní účastníky. O nejslavnější trofej se opět po roce utkají týmy Pittsburghu a Detroitu. Rozhodl o tom pátý zápas série, ve kterém mělo Chicago odvrátit matchball. Utkání mělo bojovný nádech. Pro obě mužstva top bylo klíčové střetnutí. Dlouhou dobu byli hlavními hvězdami oba gólmani. První změna skóre nastala až ve 47. minutě, kdy se prosadil Cleary. Hosté se vrátili do hry díky ukázkové akci Kanea. O osudu zápasu musela rozhodnout nepopulární "náhlá smrt". Hrdinou zápasu se stal Helm, který využil zakrytého výhledu gólmana Hueata a dorazil do sítě střelu Lebdy.