Jdi na obsah Jdi na menu
 


Voráčkův i Hertlův příjezd je potvrzený, Krejčího nepustili kluboví lékaři

14. 4. 2015

Soupiska národního týmu České republiky před blížícím se MS 2015 čítá pomyslné ztráty a nálezy. Kouč Vladimír Růžička potvrdil, že se příští týden k jeho týmu připojí útočníci Jakub Voráček s Tomášem Hertlem. Naopak ze seznamu vypadl David Krejčí, jež nedostal v Bostonu ze zdravotních důvodu povolení. Otazník visí nad startem Jana Hejdy.

 

Naopak reprezentaci neposílí David Krejčí. Osmadvacetiletý forvard neprošel v Bostonu výstupní lékařskou prohlídkou. Na vině je poraněné koleno. Samotný hráč měl zájem do Prahy přijet, ale musel dát na stanovisku klubových lékařů. „Od příští sezony mi vzejde v platnost nový kontrakt, takže chtějí, abych hrál už od prvního utkání a nevynechal začátek," doplnilo v rozhovoru pro isport.blesk.cz produktivní útočník.

 

Trenéru Růžičkovi tak po Aleši Hemském vypadl ze seznamu další hráč. Navíc je vysoce pravděpodobné, že se bude muset rozloučit i s myšlenkou startu Davida Pastrňáka. Jednoho z objevů letošní sezony čeká play off na farmě a k národnímu týmu by se mohl případně připojit jen, pokud by se záložním celkem Medvědů vypadl už v prvním kole vyřazovací části.

 

Stoprocentní jistota navíc není ani u Jana Hejdy. Ten se také v sezoně potýkal se zraněním a je otázkou zda-li dostane od lékařů povolení. Čeká se ještě na kontakt s Martinem Eratem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář